Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home2/csipkar/public_html/system/database/mysql.php on line 6
Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

 

A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatban felmerülő kérdésekre telefonon, illetve e-mail címünkre küldött levélben válaszolunk!

Jelen felhasználási feltételek a www.csipkar.ro címen elérhető webáruházra, a webáruház használata során létrejött értékesítésekre terjednek ki.

A www.csipkar.ro címen elérhető webáruházat Csipkár Imre magántermelő működteti (továbbiakban: Szolgáltató).

Fogyasztó az a megfelelően regisztrált felhasználó, aki a www.csipkar.ro oldalon a jelen felhasználási feltételekben foglaltak szerint vásárlást kezdeményez (továbbiakban: Felhasználó).

A Szolgáltató itt egy webáruházat üzemeltet. A webáruházon keresztül a Szolgáltató saját termelésű élelmiszeripari termék, fűszerpaprika őrlemény értékesítését végzi.

A szolgáltatás igénybe vételére (vásárlás) regisztrált és nem regisztrált felhasználók is jogosultak. A termékek leírásának, valamint a termelési technológia áttekintésére mindenki jogosult.

A regisztráló Felhasználónak meg kell adnia vezetéknevét, keresztnevét, lakóhelyének irányítószámát, e-mail címét, választott jelszavát. A regisztrációt követően a megadott e-mail címmel és jelszóval tud belépni a rendszerbe.

A Felhasználó minden esetben elfogadja jelen felhasználási feltételeket, a megrendelt mennyiséget, a megrendelt árban, a megrendelt minőségben köteles átvenni amennyiben az ellenértékét kifizette.

A Felhasználó az áru kifizetéséig visszamondhatja a vásárlást mindenféle magyarázat nélkül. Kifizetés után csak megalapozott és bizonyított okok miatt, a termék minőségét érintően.

A Szolgáltató fenntartja a jogok, hogy indokolt esetben elálljon a tranzakciótól, amennyiben ez számára nem teljesíthető. (A kért helyre nem tudja kiszállítatni, nem rendelkezik a megrendelt mennyiséggel.) Minden ilyen esetben a Felhasználót (vásárló) nem terheli költség, hisz az adás-vétel nem jön létre. Amennyiben a vásárló kifizette a vételárat és a tranzakció nem tudott létrejönni, azt maradék nélkül visszakapja.